Son ziyaretiniz: Zaman: 05 Eyl 2010, 04:14

Tüm zamanlar UTC + 3 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 6 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Kulüpler Birliği Başkanlığı
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2010, 21:20 
Kullanıcı avatarı

İstifa edilip de geri dönülmedik bir makam kaldı mı?

Başa Dön
Çevrimdışı Profil  

Mesaj Başlığı: Re: Kulüpler Birliği Başkanlığı
MesajGönderilme zamanı: 29 Oca 2010, 22:23 
Kullanıcı avatarı

Eskişehir maçı sonrası yaptığı açıklamada istifa ettiğini açıklamıştı, sonra genel kurul sonrasına ertelendi karar.. Ortalık duruldu, resmi sitede haber; "Aziz Yıldırım yeniden başkanlığa seçildi"

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanına yakışmıyor bu tür hareketler..

"Burası Fenerbahçe. Burada ‘2010’da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım’ diye hedef belirlenemez!"
Willie "The King" Solomon

Başa Dön
Çevrimdışı Profil  

MesajGönderilme zamanı: 30 Oca 2010, 00:16 
Kullanıcı avatarı

Şuna kesin kanaat getirdim ki, bu adam aferin delisi. Biraz pohpohlanmak fikir değiştirmesine yetebiliyor. Fenerbahçe'nin haklarını savunmak diye tabir ettiği şeyler ikinci planda herhalde. Ya da taraftarı kötü gidiş sonrası başka şeylerle oyalamak için yalancı çıkışlar huy edinilmiş. Ben 2006'da o yazın sıcağında görevi bırakmasın diye düzene başkaldıran bir adamın peşinden yürüdüğümü düşünmüştüm. Şimdi ise düzenin adamı Aziz Yıldırım var. Yazık.

****************************** #7 ÖMER ONAN ******************************

Başa Dön
Çevrimdışı Profil  

MesajGönderilme zamanı: 30 Oca 2010, 06:34 
Kullanıcı avatarı

:lol:

Başa Dön
Çevrimdışı Profil  

MesajGönderilme zamanı: 30 Oca 2010, 12:39 
Kullanıcı avatarı

Adam bunu hayat mottosu haline getirmeye başladı. Yakında "müteahhitliği bırakıyorum, şeker hastalığını bırakıyorum, sigarayı bırakıyorum, 3 beyaza tövbe ediyorum" deyip, sonra "yok la bırakmıyorum... şekersiz çay mı olur, sigara içmeden afyon mu patlatılır" diye çıkıcak karşımıza diye korkuyorum...

Başa Dön
Çevrimdışı Profil  

MesajGönderilme zamanı: 01 Mar 2010, 11:01 
Kullanıcı avatarı

http://anfa1907.blogspot.com/2010/03/sa ... meyin.html
http://koskorcuk.blogspot.com/2010/03/s ... meyin.html

anfa1907 yazdı:
"Sayın Aziz Yıldırım gidin ve dönmeyin!"
Türkiye kupasına "PAF Takımla çıkacağız bundan sonra" dediniz! DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

2006 da "çalınan şampiyonluğun hesabını soracağız, arkasındaki kirli işleri ortaya çıkaracağız" dediniz! DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

İstifa ettiniz, "geri dönüşü yok, benim üzerimden Fenerbahçe düşmanlığı yapıyorlar" dediniz! DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

Efes Pilsen için "organize doping yapılmıştır, şampiyonluğumuz gasp edilmiştir, takipçisi olacağız" dediniz! DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

Sürekli olarak "bu hakemlerle, bu mhk ve federasyonla bu işler yürümez" dediniz. Yürüdü. DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

"Fenerbahçe'nin haklarını savunamıyorum, bu hakemlerle bu lig gitmeyecek, kulüpler birliği başkanlığından Fenerbahçe'nin haklarını savunabilmek için istifa ediyorum" dediniz. DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

Aynı gündem değiştirme, hedef saptırma senaryosunu sil baştan sahneye koymak için
emir eriniz Nihat Özdemir'i kameraların karşısına sürdünüz, bizleri güldürdünüz.
2008 Eylül ayında FBTV ye çıkıp esip gürlediniz, tribündeki insanlara çamur attınız, tribün gruplarını bitirmek için bedava biletler dağıtıp kulüple alakası olmayan bindirilmiş kıtaları stada taşıdınız, pankartlar yapıp stada astınız, başaramadınız. DEDİĞİNİZİ YEDİNİZ.

Bu sefer İBB maçında taraftar tepkisinden korktuğunuz için binlerce bedava bilet dağıttınız ve buna güvenerek resmi siteden "bilet satışlarına çok büyük ilgi, stad dolacak" yalanları attınız. Bilet dağıtmak konusundaki tüm söylemlerinizi YEDİNİZ.

Aslında sayın Aziz Yıldırım siz YEDİRDİNİZ, Fenerbahçe camiası YEDİ.
Siz gündem değiştirdiniz, hedef saptırdınız Fenerbahçe camiası YEDİ.
Siz Fenerbahçe'nin haklarını savunamadınız, itiraf edip istifa ettiniz ama kimse YEMEDİ.
Şimdi hangi yüzle çıkıp HAKEMLER GASP ETTİ diyebiliyorsunuz?
Hangi lafınızın arkasında durabildiniz?
Hangi dik duruşla Fenerbahçe düşmanlarına korku verebildiniz? Fenerbahçe düşmanlarını cesaretlendirdiniz. Yıldırım Demirören'i bile Fenerbahçemizi savunduğunuzdan çok savundunuz.
Fenerbahçe'nin haklarını savunmayı bırakıp kulüpler birliği koltuğuna yapıştınız, Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın, Denizlispor'un haklarını savundunuz.
FENERBAHÇE'NİN HAKLARINI SAVUNMADINIZ, SAVUNMUYORSUNUZ.
Altı Galatasaray şampiyonluğu yaşattınız bize ve 7.ye doğru hızla koşuyorsunuz.
Bir kez olsun aynaya bakın ve gerçek suçluyu görün. Vereceğiniz karardan asla dönmeyin. Döneklik ettiğiniz yüzlerce kararınızı unutturun. Dönmeyin...

İlk başta toprak, hava ve su vardı. Ta ki babam 'dişçiye' diye beni stada götürene kadar. 5 yaşındaydım ve canım annem aslan babamın bir babalık yapıp beni diş kontrolüne götürdüğünü sanıyordu. Oysa benim hayatım asıl şimdi başlıyordu ...

Başa Dön
Çevrimdışı Profil  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 6 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz