Son ziyaretiniz: Zaman: 05 Eyl 2010, 03:05

Tüm zamanlar UTC + 3 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 342 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Transfer : 2010-2011 Kadın Voleybol
MesajGönderilme zamanı: 24 Tem 2010, 03:43 
Kullanıcı avatarı

Ergül Avcı kadroda görünüyor.

"bizim kazanmadığımız her kupa sadece ödünç verilmiştir ve geri alınır"
-damir mırsic-

Başa Dön
Çevrimdışı Profil  

MesajGönderilme zamanı: 22 Ağu 2010, 04:32 
Kullanıcı avatarı

Fenerbahçe Acıbadem'in yeni transferleri ve koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak kafamda oluşan soru işaretlerinden bahsetmek istiyorum: 8-9 kişilik rotasyon kullanan takımlar var. Dardır ama sakatlık olmazsa yürür. Sekiz kişilik sağlam bir kadro başarı için asgari rakamdır. (Geçen yıl Fenerbahçe erkek voleybol takımı...) 12 kişilik rotasyon çok bol kabul edilir, kolay kolay tercih edilmez. En ideali 10 kişiyi sürekli kullanmaya ve rollerini ezberletmeye çalışmaktır. Kalan iki kişiyi de nadir zamanlarda oynatırsın. (Geçen yılın Fenerbahçe Acıbadem'i...) Bu sene yeni transferlerle 15 oyuncumuz oldu. Bu bir kumardır. Çok güçlü bir gruptayız. Düşünmek istemiyorum ama kazara bir takılsak, herşey tepetaklak olur. Bu kadar yabancı elimizde patlar.

Zaten bu sene iki ayrı Fenerbahçe Acıbadem izleyeceğiz. Avrupada bambaşka oyuncular, Türkiyede başka bir kadro...

Ze Roberto’ya güveniyorum. Zaten bunun için takımın başında… Formayı adaletli dağıtacağını umuyorum. Ama bu sadeceformayı adaletli dağıtmakla çözülecek bir mesele değil... Oyuncular nasıl bir arada oynamaya alışacak, nasıl "filanca nasılsa oradan vurur" rahatlığı ile gözü yumuk pas atacak? Yani gerek var mıydı? Dört tane üst düzey yabancı yetmez miydi? Sadece bir tanesini Türkiye liginde rotasyona sokardık. Her hafta birisini... Şimdi sanırım beş yabancı olacak. Eğer Avrupa liginde beşi birden oynarsa bu daha facia... Bunun anlamı yerli oyunculara "biz aslında size güvenmiyoruz ama zorunluluktan Türkiye liginde sizlerle devam ediyoruz" mesajı vermektir. Kısacası Avrupa şampiyonluğu yerli oyuncuların hiç umrunda olmayacaktır. Bu demek oluyor ki, birbiriyle yarışan ve "hangi Fenerbahçe Acıbadem daha güçlü" sürtüşmesine bile neden olabilecek iki takım demektir. Bir kadroda birbirine rakip iki ayrı takım...

Koçun işi gerçekten ama gerçekten çok zor. Bu kadar çok transfer gerçekten içimi kararttı. İnşallah bu yatırımların karşılığı başarıya döner. İnşallah hiçbir olumsuzluk yaşamayız ve hedeflenen başarılar gelir.

Bir senede takımı baştan sona değiştirip, bir ton yabancı yıldızla "toplama" bir takım kurup, başarıyı hedeflemek kolaycılık... Aslolan kulübe aidiyet hissi duyacak birkaç yerli ile dünya yıldızlarını kaynaştırıp gerçek bir takım yapabilmek... Geçen yıl bu yolda ilerliyorduk. İyi yoldaydık. Bu panik niye? Niye herşey silbaştan kuruluyor? başta bende sevindim yeni transferlere ama ardı arkası kesilmedi... TOFAŞ'ı hatırlıyor musunuz? Basketbol takımı... Bir bütçe bulmuşlar, alınabilecek her oyuncuyu almışlar, iki sene şampiyon olmuşlar ama ertesi yıl kulüp soluğu ligin dibinde almıştı. Çünkü parayla gelen erken başarı motivasyonu bitirir, yatırımcının gözü doyar... Bütçeyi çarçur etmemek lazım... (Sponsora söylüyorum. Daha uzun vadeye yaysın. Yerli oyuncuları dışlamasın. Ücret dengesizliği olmasın.)

"Dan Kek" reklamı var ya... "Biz abarttık; kekini kabarttık..." O hesap oldu. Umarım hedeflenen başarı gelir ve hemen ardından yıllar boyunca ekol olacak bir Fenerbahçe Bayan Voleybol geleneği oluşturmak için iskelet bir kadro kurulur ve "toplama takım" alışkanlığından vazgeçilir. Umarım bu olanlar sadece bu seneye has özel bir çılgınlıktır. Önümüzdeki sezondan itibaren "Avrupa Şampiyonu" ünvanını da kazanmış olarak, ama geçen yıl kaldığımız yerden, yani gerçek bir takım olgusu peşinde koşaraktan devam ederiz. (Mesela bu sezon muhtemelen bir ikisi haricinde hiçbir yerli oyuncu, üçbeş dakikalık bölümler haricinde Avrupa kupalarında hiç ama hiç süre alamayacak...)

Merakla bekliyorum. Bir gerçek var ki; "YILDIZLAR TOPLULUĞU" olduk. Umarım bir zamanların Real Madrid'in futbol takımı gibi olmaz bu "YILDIZLAR TOPLULUĞU"nun sonu... Duacılarıyız.

Büyük bir kumar oynuyoruz. İnşallah mahcup olmayız.

Herşeyin tıpkı geçen yıl olduğu gibi olumlu olaraktan gelişmesini umuyorum. Bu kadar yatırımın bir karşılığı olmalı... En kısa sürede cebimize Avrupa şampiyonu ünvanını koyup, daha sonra istikrarlı, ilk "altı"nın bir çırpıda gözü kapalı sayılabileceği, rol dağılımı belli olmuş, oturmuş, üzt düzey bir kadro oluşumu... Geçen yıl bunu yakalamıştık. Sadece ufak tefek birkaç rötuşla (alternatif libero ve pasör takviyesiyle) herşey kusursuza yakın olacaktı. Ama sanırım Gamova'nın ayrılışı bütün planları alt-üst etti ve sayın Aydınlar'ı telaşlandırdı, bir hışımla piyasada ne kadar dünya yıldızı varsa hepsini topladı... Hayırlısı olsun. Koçun işi çok zor. Muhteşem oyuncular var elinde. Muhteşem oyunculardan muhteşem bir takım yapmak zorunda... Bir Fenerbahçeli olarak sabırsızlıkla bekliyorum yeni sezonu...

Büyük oynamakta zormuş kardeşim ya? Bu kadar yıldız beni bile panikletti. Zor iş bir dünya kulübünün taraftarı olmak... Zor ama harika...

Bir de... Yerine kaç kişi almış olursak olalım: Moskova kulesini gerçekten çok arayacağız. TEK BAŞINA FARK YARATMAK çok önemli bir ayrıcalıktır ve böyle takımlar her zaman bir adım öndedir. Gamova dünya üzerinde TEK BAŞINA FARK YARATAN en mühim oyuncuların arasındaydı. Bazı süperyıldızların yerini, iki süperyıldız alarak doldurmak her zaman mümkün olmuyor. Çünkü sahaya takım halinde çıkılsa da herkes tek tek çıkıyor ve bireysel performansıyla takımın bir parçası oluyor. İki kişi tek bir kişinin vücudunda sahne almıyor. (Elbette Gamova'nın kalması için her fedakarlığın yapıldığının farkındayım. Benimki sadece temenni... Bu sene, özellikle Türkiye liginde geçen yıldan daha zor geçecek, malesef... Umarım sonu yine rüya gibi biter. İNŞALLAH...)

Başa Dön
Çevrimiçi Profil  

MesajGönderilme zamanı: 22 Ağu 2010, 17:03 
Kullanıcı avatarı

Sokolova ve Fürst ihtiyacımız olan nokta transferler. Kasia transferinde ise kulübüyle olan sözleşmesini iptal ederken bir ücret ödedik. Voleybolda 1 senelik sözleşmeler normal, ancak sözleşmesini ücret ödeyerek iptal ettirdiğin bir oyuncuyla da en azından 2 senelik anlaşma yapmalıydık. Veya Seda'ya güvenebilirdik. Mehmet Ali Aydınlar'ı bu konuda eleştirmek istiyorum, ama şampiyonluğu ne kadar çok istediğinin de farkındayım. Bu sene bütçemiz oldukça fazla. Şampiyonluk gelmezse hayal kırıklığı olur açıkçası.

Başa Dön
Çevrimdışı Profil  

MesajGönderilme zamanı: 22 Ağu 2010, 17:13 
Kullanıcı avatarı

İşte benim korkumda o... Bu kadar yatırımın karşılığı alınmaz ise çok büyük yıkım olacak. Hatta "sponsor" bile şevkini yitirebilir. İşin kötü yanı bu sene Eczacı'da çok iyi ve güçlü bir takım kurdu. Ve malesef bizde bu sezon-kim ne derse desin- Moskova kulesinin tek başına yarattığı farkı yaratacak bir oyuncu yok. Sezon sanıldığı kadar kolay geçmeyecek. Umarım rol dağılımı bir an önce belli olur. Ama daha hoca yok ortada... Hoca gelecek, takım toplanacak, bir hafta sonra müsabakalar başlayacak. Zaten 15 kişilik abartılı bir kadro var.Asgari düzeyde olsun roller belli olana kadar -özellikle Avrupa'da- bir aksilik çıkmaz umarım.

Başa Dön
Çevrimiçi Profil  

MesajGönderilme zamanı: 24 Ağu 2010, 05:20 

herşeyden önce telaşlanacak bi durumun söz konusu olduğunu duşunmuyorum...suan yapılan değişimin yapılmış olasının tek nedeni gamovanın gidişiyle oyun tarzının farklı yöne dağru(mecburiyetten)kaydırmak oldu şöyle açıklıyayım elinde gamova varsa hucum %80 daha çok artar ama savunman %50 duşer sonuç olarak gamova eşittir savumasız hücum ve dolayısıyla agır ama etkili hucumlar dediğiniz gibi gamova kalseydı çok buyuk ihtimalle lo bianco alınır bu kadar şatafat yaratılmazdı elimizde olmadan kaybettiğimiz rus kulesi tarzımızı hızlı ama gamova kadar etkili olmayan bi kimlik verdi egerki p.ç gamova değilse ortanız çok ii olmalı (fürst) eger elinizde p.ç olarak sadece kasia varsa ve smaçör olarak sıkıntı görüyorsan iki mevki birden kullanabilen bi oyuncu almalısın(sokolova) elinde genç ve geçen yıldan kırgın bi oyuuncun varsa amacın onu kazanmak ama aynı zamanda yetiştirmekse (fafao) alırsın p.ç olarak alınacak en ii tercih çok mukkemel olmasada( bunu gamovayı gördukten sonra söyleyebiliyorum) yani bir yıl önce gelse çok çok iyi derdim ayrıca türklere guvenmiyoruz mesajının kesinlikle verildiğini dusunmuyorum ze roberto ilk konusmasında hemen hemen butun yerli oyuncuları övüp onları tanıyıp uzun süredir takip ettiğini belirtti ki bu yeterince ''hepinize guveniyorum'' mesajını vermiştir hep kim demiş ki avrupada sadece yabancılar oynayacak diye bireysel olarak dinlendirilebilecekleri ihtimalini hiç dusunen olmuyor dolayısıyla kim iyise forma onundur isim mekan ayrımı olmayacak anlayacağınız sorun avrupada türkler oynamayacak değil ligte butun yabancılar beraber oynayamıyacak bu kadar...bi kafanızda söyle tasarlayın bakalım çok formda bi naz eda seda ipek çiğdem... ligten sonraki maç avrupada su mu denilecek onlara avrupada oynayamazsınız ama yabancılara sunu diyebilirsiniz ligte kısıtlama var sen tribunde otur ''ki bu mesaj aynı zamanda kendine gel anlamıda taşır ve herkez formda olmak zorunda olduğunu kavrar'' m.ali bey şunu çok net bi şekilde ifade etti aldığı hiç bir oyuncu forma konusunda problem çıkarmayacaktır çunku ben onlara butun ihtimalleri söyledim ve kabul ettiler dedi baka bi konuda demişsiniz ki kumar oynanıyor ya kaybedilirse yaa biz 5 yılda 2 kez şampıyonluğu san dakikada vermiş beş yılda sadece 1 şampıyonluk görmus kulubuz yani kucuk bi ihtimal bile olsa tutmadı diyelim hatalı olmamalıydımı dicez ben kendi adıma demicem hep destek tam destek diğer kluplerle kıyaslamalar gelince ezer geçeriz korkmayın

Başa Dön
Çevrimdışı Profil  

MesajGönderilme zamanı: 24 Ağu 2010, 10:57 
Kullanıcı avatarı

Malesef sizinde bildiğiniz gibi voleybolda basketbol gibi uzun süreli ve kalabalık rotasyonlar tercih edilmez. Yani basketbol olsa, ilk beş başlamak önemli değil; önemli olan alacağın dakika... Fakat voleybolda üç-dört oyuncuyu birden değiştirme, bir set farklı oyuncuları, diğer set bambaşka oyuncuları oynatma gibi bir gelenek yok. Voleybolda mantığı da yok.

Yabancı oyunculara gelince... Yabancı kontenjanı nedeniyle Türkiyede trübüne gönderirsin ama gelen oyuncuların kariyerini düşünürsek, zaten onları Avrupa şampiyonluğu için ikna ettik. Demedi demeyin; beşi de sahada olacaktır.

Teknik konularda yazdıklarınıza katılıyorum. Bir gerçekte şu: Eczacının P.Ç.'ı bizden daha etkili olacak bu sezon malesef... Bizim P.Ç. daha iyi blok tutuyor ama hücumda Gamova'nın bitiriciliğini çok arayacağız. Bize göre rol dağılımı daha netleşmiş, rotasyon curcunası olmayan ve daha uyumlu bir rakip olacakları da muhakkak... Tek tek baktığımızda dünyanın en iyi oyuncularından birçoğuna sahibiz. (Liberomuz halen soru işareti? Geçen yıl final-four'da yaşanan manşet sorununu hatırlayın... Ama Türkiye'de de ondan iyisi yok malesef...)

Umarım geçen yıl yaşanan rüya devam eder. Umarım bu yatırımların karşılığı başarıyla taçlanır. İnanın, bunu en az siz kadar istiyorum. Ama hayal kırıklığı yaşamaktan korktuğum için yaşadığım kaygıları paylaşmak istedim. İnşallah bunlar benim şahsi evhamlarım olmaktan öte geçmez.

Başa Dön
Çevrimiçi Profil  

MesajGönderilme zamanı: 27 Ağu 2010, 21:42 

hakan kaç gündür sana cvp yazacam oruçken insan bi turlu fırsat bulamıyor kısmet şimdiyeymiş
demişsinki gelen yabancılar kariyerlerini düşünüp avrupada oynamak istiyecekleridir==sokolova nati fafao hangisinin kariyerle ilgili bi problemi yada hırslanıp sorun çıkarıcak kadar küçük kariyeri var bunlar sorun çıkarmayacaksa diğerlerinin problem olacağını sanmıyorum....
ikinci bi konu pc bizden daha iyi demişsin==== neye göre kime göre neslihan kimden daha iii ayrıca bizim tek pc ewa değil ki o bölgede tam anlamıyla oynayabilecek üç oyuncu var biri ewa diğeri sokolova ve seda neslihanı hangisinden ii görüyorsun bence en iyi olduğumuz bölgelerden biri kıyaslanamaz bile en zayıf görunen seda bile 2008-2009 yılında bizi hemen hemen tek başına şamp yapmıştı ozaman yılın en değerli oyuncu seçildi hatırlıyorsan o zaman pc oynuyordu
ve demişsinki onlar bizden daha rol dağılımı daha net==rol dağılımımızın belli olmadığınıda nerden çıktı yani kalkıp pc libero olarak oynatmıyacak sadece mevkisel seceneklerin çok olması sence rol dağılımının olmamasımı suan mevkisi belli olmayan tek oyuncu sokolova pc mı yoksa smaçör mu oynayacak oda bi eksiklik değil aksine jokerdir
son olarak fba bu yıl hiç kupa kazanmadanda geçirebilir ve bu onları benim gözumde basarısız kılmaz mehmet ali beye gelince emin ol ki onun şevki bi kayıpla bitmez aksine dahada hırslanır geçen yıl bi ropörtajını dinledim diyordu ki eger final four oynayamamış olsaydık ben gelecek yıl kupayı almak için suankinden çok daha fazla çaba harcardım aslında diyor belki final four oynamamız yeteri kadar iii olmamıştır eger kaybetmiş ve sözumu tutmamış olsaydım bu bende çok daha buyuk bi hırs yaratırdı

Başa Dön
Çevrimdışı Profil  

MesajGönderilme zamanı: 28 Ağu 2010, 17:16 
Kullanıcı avatarı

Yazdıkların içimi rahatlattı. Huyumdur; Fenerbahçe ile ilgili her konuda (artık hayal kırıklığı yaşamaktan bıktığım için) önce olabilecek en kötü senaryoyu tasarlayıp, kendimi hazır hale getiriyorum. Zaten ufakta olsa "olma ihtimali" gördüğüm senaryolardı yazdıklarım. Başarısızlık olur mu? Ufak bir ihtimal ama olursa "şu ve şu nedenlerden olur" hesabı... Onlar boş çıkarsa inanın en az sizin kadar mutlu olacağım.

Pc pozisyonuna gelince... Sizce bu pozisyonda geçen yılın Vakıfbank'ı mı daha güçlü, bu senenin Eczacısı mı? İkinci sorum: Pc pozisyonunda geçen yılın Fenerbahçesi mi daha etkili, bu sezonun Fenerbahçe Acıbadem'i mi? Kaygılanmakta haklıyım. Her ne kadar blokta biz daha üstün olsakta bence smaçta dengeler eşitlenmese bile geçen yıl olduğu kadar büyük bir fark yok. Geçen yıl tek başına Neslihan ne kadar canımızı sıkmıştı? Gamova'ya rağmen...

İnşallah siz haklı çıkarsınız ve herşey geçen yıldan çok daha kolay olur.

Başa Dön
Çevrimiçi Profil  

MesajGönderilme zamanı: 28 Ağu 2010, 18:01 

brinci soruna cevabım vakıfbank geçn yıl vakıfnakta hemen hemen butun toplar nesli ile buluşturuluyordu haliyle bir çok maçta kalan beş oyuncunun toplamda aldığı sayıdan daha çok sayı alıyordu fakat bu yıl ecz böyle bi ortam bulabilmesi çok zor çünkü delcore barazza gibi en az nesli kadar değerli oyuncularla beraber oynayacak dolayısıyla paylaşımdan kaynaklanan performans değilde skorda düşüş olacaktır...
not= okuduğum bir çok yorumdda göz önune alınmayan bi durum ilgimi çekiyor paylaşmak isterim oyunu bir oyuncu ustune kurarsan göz onundede o oyuncu olur heleki birazda yetenkliyse olay onun kraliçe olmasına kadar gider ama o oyuncuları yüceltirken takım içerisinde çok sayı almayan ama çok kaliteli olan oyuncularla kıyaslayarak çok küçültüyoruz yani anlayacağın skor yorumculuğu yapıyoruz ve bu herşeyi bambaşka gösteriyor
ikinci soruna gelince sadece pc pozisyonu değerlendirilecekse bu hiç tartışmasız gamova derim ben. benim için suan dünyanın en iyi pc si diyebilirim ama voleybol takım oyunuysa gamovanın gitmesi bize faydalı oldu bile diyebilirim hiç yaşamadık ama geçen yıl gamova sakatlansaydı butun planlarımız darmadağın olurdu ama suan için bu söz konusu bile olamaz çünkü elimizde 3 oyuncu mevcut ama geçen sene bu sayı 2 idi ki seda avrupda bizi final fourda kaldıracak psikolojıye sahip değildi ama sunuda söylemeliyiz ki gamovayla suan ki sistem beraber olamaz gamovayla finale çıktık bunlada kupayı kaldırırız artıkkk

Başa Dön
Çevrimdışı Profil  

MesajGönderilme zamanı: 28 Ağu 2010, 18:28 
Kullanıcı avatarı

Zaten benim Pc pozisyonu için kaygılanma nedenimde o... Bu sene Neslihan yalnız değil. En az onun kadar değerli oyuncular var yanında...

Diğer mevzua gelince... Geçen yıl şanslıydık. Hiç ciddi sakatlık yaşamadık. Özellikle Gamova'ya birşey olsaydı dediğiniz gibi bütün planlar alt-üst olurdu. Bu sene çok alternatifli bir kadroyuz. Ama özellikle bu kadro içinde Gamova bence çok daha etkili olurdu. (Geçen yıl nasıl bir pasörle oynadığı unutulmasın.) Fakat zaten Gamova'nın kalması için herkes elinden geleni yaptığı için bunu tartışmanın da gereği yok. Ama keşke kalsaydı. (Bu sene onun yaptığı etkiyi inşallah erkek takımında Milijkoviç yapacak. Gerçekten çok farklı bir oyuncu... İnşallah hiçbir olumsuzluk yaşamaz.)

Başa Dön
Çevrimiçi Profil  

MesajGönderilme zamanı: 28 Ağu 2010, 20:38 

bildiğim kadarıyla bi tek nesli var pc de diğerleri smaçör olarak oynuyor emin olmak için sitesine baktım haklıyım bi tek nesli var pc de. gamovayla bu sistemin beraber olması abes olurdu futbol takımımızda alex ile hızlı oyun istemek gibi bi istek olur bu. gamovanın tarzı ile suan oynanan hızlı ve savunmacı tarz birbirinden çok fazklı ayrıca daha önce belirttiğim gibi gamova kalsaydı lo bianco dısında belki bide smaçör alınır ve eski sisteme devam edilirdi söylediğin bi yapılmış olsaydı gamova bizi büyütmez aksine bizi frenlerdi yada biz onu harcar ve hızlı hucum yapardık...

Başa Dön
Çevrimdışı Profil  

MesajGönderilme zamanı: 28 Ağu 2010, 21:05 

Fenerbahçe Acıbadem’in Polonyalı yıldız transferi Katarzyna Skowronska, İtalya’dan ağlayarak ayrıldığını ancak Şampiyonlar Ligi rüyasını gerçekleştirmek için buna mecbur olduğunu dile getirdi.

Polonya medyasına verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulunan Skowronska, Türkiye’ye gitme kararını çok zor verdiğini söyledi. Oyunu kadar güzelliğiyle de konuşulan Polonyalı voleybolcu, “Belki 2 gün ağladım. İtalya’da her şeye sahiptim. Pesaro’da plaj kıyısında bir evim ve 5 yılda Scavolini ile kazanılmış kupalarım vardı. Ancak ben Şampiyonlar Ligi Kupası’nı da istiyorsam, yeni bir maceraya girmeliydim” diye konuştu.

"RÜYALARIM GERÇEK OLACAK"
Bir zamanlar birlikte oynamayı hayal ettiği oyuncularla Fenerbahçe’de buluşacağını ifade eden Skowronska, “Adeta rüyalarım gerçek olacak. Fofao, Fürst, Sokolova ve Osmokrovic ile birlikte oynayacağım. Pesaro’dan tanıdığım Ze Roberto gibi mükemmel bir antrenörle çalışacak olmak da benim için çok önemliydi” dedi.
sanırım son bölüm endişelerine bi su serper sanırım

Başa Dön
Çevrimdışı Profil  

MesajGönderilme zamanı: 28 Ağu 2010, 21:05 
Kullanıcı avatarı

Önemli olan Fenerbahçemiz için en iyisinin olması... Yazdıklarınız içimi rahatlattı. Teşekkür ederim. İnşallah takımımız için en güzeli olur.

Başa Dön
Çevrimiçi Profil  

MesajGönderilme zamanı: 28 Ağu 2010, 21:30 
Kullanıcı avatarı

hakan yaman yazdı:
Ama daha hoca yok ortada... Hoca gelecek, takım toplanacak, bir hafta sonra müsabakalar başlayacak. Zaten 15 kişilik abartılı bir kadro var.Asgari düzeyde olsun roller belli olana kadar -özellikle Avrupa'da- bir aksilik çıkmaz umarım.

Zaten koçun takımla geç buluşacak olmasından dolayı yaşadığım kaygıyı yukarıda yazmıştım. Koç takımın başına geçecek ve bir hafta sonra hem Lig hemde Avrupa maçları başlayacak. Rol dağılımı derken temel kaygılarımın başında bu realite vardı. Ama herşeye rağmen -inşallah-içimizi karartacak bir durum olmadığına kanaat getirdim. Başkası oyuncu yokluğundan şikayet eder,biz oyuncu bolluğundan...

Ligde playofflara kadar herşey rayına oturur. Avrupa'da da ilk turu kazasız atlatırsak sonrası daha kolay olur. Umarım.

Başa Dön
Çevrimiçi Profil  

MesajGönderilme zamanı: 28 Ağu 2010, 21:37 

kamil söz meselesinden haberin var mı??? ne kadar çözüm olur sence bu arada içini rahatlatmakta katkım olmussam çok memnun olurum

Başa Dön
Çevrimdışı Profil  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 342 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap: